EL MUNDO CUISINE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 361 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij El Mundo Cuisine. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 20:18 Heerlijk gegeten en de bezorger precies op tijd
29 jan 2023 om 22:31 Perfect!
29 jan 2023 om 21:51 Heerlijk gegeten! Bezorger was ook vroeger dan stond aangegeven, heel fijn. Zeker een aanrader!
27 jan 2023 om 19:49 Zeer lekker eten, wel een uur wachten maar de moeite waard!
26 jan 2023 om 19:41 Ik bestel hier met enige regelmaat en het eten is altijd erg lekker. Smaakvol en goede porties. Het personeel (bij afhalen) en de bezorgers (bij bezorging) zijn altijd super vriendelijk. Ook deze bestelling was erg lekker! Heel erg bedankt El Mundo!
23 jan 2023 om 19:06 Eten was er snel en we hebben er van genoten
22 jan 2023 om 21:17 Heerlijk zoals altijd! Stiekem hoop ik dat de vega risotto met bospaddenstoelen weer terug komt. Dit is en blijft mijn favoriet!
22 jan 2023 om 20:37 Meestal zijn we erg tevreden met El Mundo. Dit keer durum besteld... helemaal doordrenkt in saus, durum zat vastgeplakt aan het aluminium..en de kip nat van de hoeveelheid saus. Weggegooid. En slappe friet speciaal zonder curry? Niet van jullie gewen
19 jan 2023 om 19:39 Eten was erg lekker en ook goed warm. Precies op tijd bezorgd.
19 jan 2023 om 11:53 Precies op tijd vriendelijk bezorgd. Eten was goed alleen sla was matig. Alleen rucola met een doormidden gesneden cherry tomaatje
18 jan 2023 om 21:35 Sorry de friet was koud , hamburger ook al lauw erg jammer, ik bestel hier ook niet meer het is het geld niet waard
8 jan 2023 om 20:46 Bestelling duurder langer dan 2 uur voor dat het bezorgd was. En de beloofde tegoed bon van 15euro is niet meegeleverd. Teleurstellend. Eten was wel goed en lekker.